29 Kasım 2009 Pazar

Cumhuriyetin Asil Lamerleri

Evet Başlıktaki gibi Cumhuriyetin Lamerleri size göre saçma belki.Hack sitelerinde gezerken çok sık rastlarsınız 57.Alay Komutanlığı , Generaller, Bordo bereliler vs..vs. her zaman alaycı bir tavırla böyle insanlara gülmüşümdür ne kadar yazık.Vatana millete hizmet ettiğini sanıyorlar bu mahluklar.Hackte bulunan insanda kendini bu terimlere kaptırır kulağa hoş geliyor demi 57. Alay komutanlığı :) Görende harbiden asker sanıyor.Size bildiğiniz bi hikayeyi hatırlatıyım
Hz.İbrahimi ateşe attıkları zaman bir karınca elinde kendi taşıbileceği kadar su.Ateşe doğru gidiyormuş ve ordan bi karıncada sormuş nereye gidiyorsun ? oda ateşi söndürmek için gittiğini söylemiş.Diğer karınca dolayısıyla gülmüş senin bir damla suyunla o ateş sönermi oda söylemiş
-Olsun hangi tarafta olduğumuz belli olur
Yani hack böyle bişeydir emin olun.Devletinize o siteye index basarak kazandırabileceğiniz bir su damlası kadar küçüktür.sadece hangi tarafta olduğunu belli olur.
VE SİZE SORUYORUM VATANIN İÇİN HACK YAPIYORSAN O NİCKTE NEYİN NESİ ?
TÜRK BAYRAĞINI KOYUP NİCKİNİ YAZMADAN GİDEBİLECEK KADAR YÜREKLİMİSİN ? ZONE ALMADAN.
ne yazıkki kimse yapmadı bunu hacklediği siteye herkes kesinlikle bi tim bi nick yazar.Asıl amaç sanalda saygınlık üstünlük kazanmak.Vatana hizmettide böyle ucuz şeylere alet ederler.
Bu yoldan geçmiş neler görmüş neler geçirmiş adamlarla görüştüm hepside yanlış ve boş olduğunu söylüyor iyide hala bu hack sevdasıda neyin nesi ?

eğer gerçekten VATANINA hizmet edeceksen Oku adam ol bişey icaat et.Türklüğünü zekanla kanıtla index baasarak değil !

2 yorum:

King_Wolf Security Pages dedi ki...

Makalen gerçekten ilgi çekici ve gerçeklik boyutu çok büyük bir konuya el atmışsın verdiğin örnek güzel olmuş tam yerine oturmuş deyim yerindeyse :)
Haklısın herkes nick için yaşıyor

İyi bloglamalar

Problematic Man dedi ki...

Sağolasın abi :)

Yorum Gönder

Ayın Videosu